W ostatnim tygodniu astrologicznej zimy, wybieramy się w kulinarną podróż do krajów położonych u podnóży wiecznie ośnieżonych Alp. Na warsztatach dzieci przygotują włoską pomidorówkę oraz apfelstrudel.
Cykl warsztatów kulinarnych „Smakiem po mapie” to spotkania, na których dzieci poznają kuchnie świata. Samodzielnie przygotowują dania z z danego kraju i dowiadują się wielu ciekawych informacji, nie tylko kulinarnych.
Warsztaty prowadzi Kasia. Z wykształcenia historyczka, z zamiłowania cukierniczka i animatorka. Każdą wolną chwilę poświęca na eksperymentowanie w kuchni. Miłośniczka słodkich wypieków, a szczególnie tortów. Zarówno w kuchni jak i w pracy z dziećmi wyznaję zasadę, że kreatywność i wytrwałość mogą stać się kluczem do sukcesu.
Uwaga!
- Są to zajęcia dla dzieci w wieku 6-8 lat.
- Mininalna liczba uczestników: 5.
- Zapisy na warsztaty przyjmujemy do czwartku. Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
- Kupując warsztat zwróć uwagę na godzinę jego rozpoczęcia.
- Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, proszę weźcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku na jedzenie.
- Zasady odwoływania uczestnictwazapisane są w Regulaminie sklepu.