• weganskie warsztaty kulinarne

Warzywne słodkości

229.00 PLN

Na warsztatach uczestnicy przygotują zdrowe, roślinne i pyszne słodkości z dodatkiem warzyw. Wszystkie potrawy nie zawierają cukru, glutenu, nabiału i oleju. Oparte są wyłącznie o naturalnie i nieprzetworzone produkty. 

Menu warsztatów:

  • tarta dyniowo-gruszkowa bez pieczenia (bez glutenu i cukru),
  • trufle karobowo-migdałowe z z burakiem (bez glutenu i cukru),
  • mus czekoladowo-orzechowy z kalafiora i z owocami (bez glutenu i cukru),
  • marchewkowa panna cotta  (bez glutenu i cukru).

Na spotkaniu serwowany będzie kompot gruszkowo-żurawinowy z imbirem bez cukru.

Uczestnicy na warsztatach pracują w parach, przygotowując wszystkie potrawy z menu. Otrzymują komplet przepisów oraz praktyczne materiały informacyjne, jak przygotowywać zdrowe słodkości w domu.

Warsztaty prowadzi Magda Gembacka. Blogerka, autorka znanego bloga ammniam.pl, na którym dzieli się z czytelnikami przepisami na roślinne dania dla małych i dużych.  Autorka dwóch książek kucharskich.  Mistrzyni kuchni pysznej i zdrowej. Propagatorka zdrowego odżywiania, zafascynowana medycyną żywienia. Współpracuje z Fundacją Wiemy Co Jemy. Fotografuje, prowadzi warsztaty kulinarne. Prywatnie żona, mama Kacpra i Karoliny.

Uwaga! 

  • Liczba miejsc na warsztacie jest ograniczona.
  • Zapisy na warsztaty przyjmujemy do czwartku do końca dnia. 
  • W czasie warsztatów uczestnicy mają zapewnione wszystkie niezbędne składniki, akcesoria i fartuchy do gotowania. 
  • Jeśli chcesz przyjść z dzieckiem koszt jego uczestnictwa wynosi 50 proc. ceny. Kupując warsztat kup dwa warsztaty i wpisz kupon rabatowy PLUSJEDEN. 
  • Minimalna liczba uczestników: 8.
  • Kupując warsztat zwróć uwagę na dzień i godzinę jego rozpoczęcia. Zaczynamy punktualnie. 
  • Jeśli chcesz zabrać swoje potrawy do domu, proszę weź ze sobą opakowania wielorazowego użytku na jedzenie. Na miejscu mamy dostępne płatne opakowania jednorazowego użytku. 
  • Warunki rezygnacji z zajęć znajdują się w Regulaminie.

Nie dziękuję