• wegeJesien

WegeJesień

235.00 PLN

Zapraszamy na wegańskie warsztaty kulinarne prowadzone przez Przemka Ignaszewskiego, znanego jako Vegenerat Biegowy. Prawdziwie jesienna uczta z wykorzystaniem warzyw przed Wami :-)

Podczas warsztatów przygotujecie:

  • zupę z soczewicy i batata,
  • krem z pieczonych pomidorów,
  • chałkę z dynią,
  • naleśniki z konfiturą dyniową,
  • kompot z dyni z lekką nutą pomarańczy, 
  • faszerowaną cukinię z zapiekaną z sosem z batatów,
  • sos z batatów, 
  • pierogi z dynią i batatem. 

Warsztaty Przemka to kulinarno-towarzyska przygoda połączona ze sporą dawką praktyki i wiedzy :-) Uczestnicy pracują w parach i przygotowują wybrane potrawy z menu. Spotkanie kończy się degustacją przygotowanych dań w formie zasiadanej z lampką wina. Uczestnicy otrzymują komplet przepisów. 

Minimalna liczna uczestników warsztatu: 8 osób. 

Zapisy na warsztaty przyjmujemy do 4 października 2017 r. 

Warsztaty poprowadzi Przemek Ignaszewski. Jeszcze kilka lat temu jego ulubioną aktywnością było wyciskanie dziury w kanapie, połączone z wyścigowym pożeraniem fast foodów. Pewnego dnia obudził się ze snu oblanego tłuszczem, na poduszce z hamburgera i postanowił zmienić swoje życie. Poprzez krótsze dystanse, półmaratony i maratony odnalazł się w ultramaratonach. Od dwóch lat prowadzi bloga www.vegenerat-biegowy.blogspot.com, na którym dzieli się swoimi doświadczeniami kulinarnymi oraz osiągnięciami sportowymi. W tym roku wydał swoją pierwszą książkę kulinarną „Vegenerata sposób na zdrowie. Biegaj, gotuj, chudnij”, a obecnie pracuje nad kolejną.

Nie dziękuję