• Wegańskie warsztaty kulinarne

WegeSłodycz

235.00 PLN

Zapraszamy na wegańskie warsztaty kulinarne prowadzone przez Przemka Ignaszewskiego, znanego jako Vegenerat Biegowy. Na jesienną słotę proponujemy prawdziwą słodką wegańską ucztę. 

Podczas warsztatów przygotujecie: 

  • powidła czekoladowo-śliwkowe, 
  • bananowe ciasto z bitą śmietaną orzechową,
  • orzechowe ciastka z czekoladą i czerwonym-pieprzem, 
  • naleśniki orkiszowe, 
  • słonecznikowy twarożek porzeczkowy, 
  • knedle z tofu i malinami,
  • nulettę, 
  • kulki bananowo-kokosowe, 
  • muffiny z mąki ryżowej, 
  • bajaderkę,
  • kisiel z buraków i malin, 
  • ciasto zebrę. 

Warsztaty Przemka to kulinarno-towarzyska przygoda połączona ze sporą dawką praktyki i wiedzy :-) Uczestnicy pracują w parach i przygotowują wybrane potrawy z menu. Spotkanie kończy się degustacją przygotowanych dań w formie zasiadanej z lampką wina. Uczestnicy otrzymują komplet przepisów. 

Minimalna liczna uczestników warsztatu: 8 osób. 

Zapisy na warsztaty przyjmujemy do 8 listopada 2017 r. 

Warsztaty poprowadzi Przemek Ignaszewski. Jeszcze kilka lat temu jego ulubioną aktywnością było wyciskanie dziury w kanapie, połączone z wyścigowym pożeraniem fast foodów. Pewnego dnia obudził się ze snu oblanego tłuszczem, na poduszce z hamburgera i postanowił zmienić swoje życie. Poprzez krótsze dystanse, półmaratony i maratony odnalazł się w ultramaratonach. Od dwóch lat prowadzi bloga www.vegenerat-biegowy.blogspot.com, na którym dzieli się swoimi doświadczeniami kulinarnymi oraz osiągnięciami sportowymi. W tym roku wydał swoją pierwszą książkę kulinarną „Vegenerata sposób na zdrowie. Biegaj, gotuj, chudnij”, a obecnie pracuje nad kolejną.

Nie dziękuję