Zapraszamy na kolejne warsztaty on-line, tym razem wybierzemy się w podróż do słonecznej Italii. Podczas zajęć dowiecie się, jak nazywa się specjalny ryż do risotto oraz co powoduje, że panna cotta zmienia swoją postać z płynnej w stałą.
Na warsztacie przygotujemy:
- pożywne risotto z kurczakiem
- oraz pyszną panna cottę
Ważne!
- warsztaty online są interaktywne, widzimy się i słyszymy łącząc przez platformę Zoom
- przygotowane składniki będą do odbioru w studiu przy ul. Dzielnej 15, w piątek lub sobotę przed zajęciami
- jeśli nie możecie odebrać składników osobiście, prosimy o kontakt telefoniczny, zaaranżujemy dowóz
- zapisy na warsztaty przyjmujemy do czwartku
- warsztaty skierowane się do dzieci powyżej 7rż, młodsze dzieci mogą pracować z rodzicami
- w trakcie warsztatu wymagana jest obecność dorosłego opiekuna w domu, który pomoże w obsłudze piekarnika i płyty grzewczej i będzie czuwał nad bezpieczeństwem dziecka
- każdy uczestnik przed warsztatem otrzyma listę akcesoriów potrzebnych do przygotowania potraw
- zakupiony bilet upoważnia do zalogowania się na warsztaty 1 uczestnika na 1 urządzeniu,
- prosimy o punktualne zalogowanie się do systemu z przygotowanymi wcześniej według naszej instrukcji akcesoriami i składnikami
- po warsztatach otrzymacie od nas przepisy i instrukcje przygotowania dań
- minimalna liczba uczestników do uruchomienia zajęć: 5
Warsztaty poprowadzi Marta, miłośniczka zdrowej kuchni, dietetyczka oraz autorka bloga ciagle-glodna.pl. W kuchni przyświeca jej idea niemarnowania. Niekwestionowana mistrzyni lepienia pierogów z falbanką.