Szukaj

Francuskie Bistro

95.00 zł

  • 25.04.2021
  • niedziela
  • 13.00-15.00

Co zrobić, aby fondant był płynny w środku? Jaka jest różnica między pizzą, macą a tartą flambee? Jakie dodatki pasują do tego wytrawnego placka? Gdzie na mapie szukać Alzacji? Na te i na inne pytania odnośnie kuchni francuskiej odpowiemy sobie podczas przygotowywania z dziećmi dwóch wyjątkowych dań: 

  • tarty flambee 
  • oraz czekoladowego fondantu 

Ważne:

  • Są to zajęcia dla dzieci w wieku 7-10 lat.
  • Warsztaty trwają 2 godziny (uwaga, zmiana czasu trwania zajęć)
  • Warsztaty odbywają się w reżimie sanitarnym, zgodnie z aktualnymi wytycznymi.
  • Kupując warsztat prosimy, zwróćcie uwagę na godzinę jego rozpoczęcia, rozpoczynamy punktualnie
  • Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, prosimy, zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
  • Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
  • Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
  • Minimalna liczba uczestników: 5. W przypadku małej liczby uczestników zajęcia mogą zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
  • Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie sklepu.

Warsztaty poprowadzi Ania, pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów