Szukaj

Kimchi & Bulgogi

89.00 zł

  • 06.11.2020
  • piątek
  • 17.30-19.30

Korea to kraj znany nie tylko z K-popu, ale też ze swojej wspaniałej kuchni.

Podczas warsztatów dowiecie się, czym jest pasta gochugaru, ile razy trzeba wypłukać ryż przed gotowaniem oraz dlaczego orginalne kimchi kisi się w garnku w kopanym w ziemię. 

Podczas zajęć przygotujecie: 

  • Kimchi 
  • Koreański smażony ryż
  • Bulgogi wołowina lub boczniak 
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.


Uwaga!

  • Są to zajęcia dla dzieci w wieku 11+.
  • Zapisy na warsztaty przyjmujemy do czwartku.
  • Minimalna liczba uczestników: 5. W przypadku małej liczby uczestników warsztaty mogą być przesunięte lub odwołane.
  • Kupując warsztat prosimy, zwróćcie uwagę na godzinę jego rozpoczęcia, rozpoczynamy punktualnie!
  • Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, prosimy zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
  • Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
  • Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie sklepu.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów