Szukaj

Kulinarne wyprawy

95.00 zł

  • 31.01.2021
  • niedziela
  • 11.00-12.30

Czas na kolejną kulinarną wyprawę. Tym razem wybierzemy się na dwa kontynenty i ugotujemy dwa kokosowe dania! 

Podczas warsztatów przygotujecie:

  • kokosowy dahl z soczewicy
  • oraz shuku shuku, czyli nigeryjskie kokosanki

Ważne:

  • warsztaty online są interaktywne, widzimy się i słyszymy łącząc przez platformę Zoom
  • przygotowane składniki będą do odbioru w studiu przy ul. Dzielnej 15, w piątek 29.01
  • jeśli nie możecie odebrać składników osobiście prosimy o kontakt telefoniczny, zaaranżujemy dowóz
  • zapisy na warsztaty przyjmujemy do czwartku
  • warsztaty skierowane się do dzieci powyżej 7 rż, młodsze dzieci mogą pracować z rodzicami
  • w trakcie warsztatu wymagana jest obecność dorosłego opiekuna w domu, który pomoże w obsłudze piekarnika i płyty grzewczej i będzie czuwał nad bezpieczeństwem dziecka
  • każdy uczestnik przed warsztatem otrzyma listę akcesoriów potrzebnych do przygotowania potraw
  • zakupiony bilet upoważnia do zalogowania się na warsztaty 1 uczestnika na 1 urządzeniu,
  • prosimy o punktualne zalogowanie się do systemu z przygotowanymi wcześniej według naszej instrukcji akcesoriami i składnikami
  • po warsztatach otrzymacie od nas przepisy i instrukcje przygotowania dań
  • minimalna liczba uczestników do uruchomienia zajęć: 5

Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów