Szukaj

Pierogi świata

95.00 zł

  • niedziela
  • 03.10.2021
  • 16.30-18.30

Dim sumy, fataya, empanadas, chinkali czy ruskie. To tylko niektóre z pierogów, potrawy znanej w różnej odsłonie na całym świecie! Otwieramy nowy cykl, który pozwoli nam przyjrzeć się różnorodnym technikom lepienia, nadziewania i obróbki termicznej pierogów. Odkryjemy znane i mniej znane smakowe połączenia. Zaczynamy od pierożków chińskich! 

Na warsztatach przygotujemy 

  • 2 rodzaje dim sumów 
  • sałatkę z ogórka po chińsku 

Ważne:

  • Są to zajęcia dla dzieci w wieku 11+
  • Warsztaty odbywają się w reżimie sanitarnym, zgodnie z aktualnymi wytycznymi.
  • Kupując warsztat prosimy, zwróćcie uwagę na godzinę jego rozpoczęcia, rozpoczynamy punktualnie
  • Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, prosimy, zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
  • Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
  • Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
  • Minimalna liczba uczestników: 5. W przypadku małej liczby uczestników zajęcia mogą zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
  • Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie sklepu.

Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów