Szukaj

Thanksgiving

89.00 zł

  • 26.11.2020
  • czwartek
  • 17.00-19.00

Święto dziękczynienia to 

Podczas warsztatów przygotujecie:

  • do wyboru: aromatycznego indyka z sosem żurawinowym  lub dynię hasselback 
  • pieczoną brukselkę 
  • oraz pudding z batatów z piankową skorupką
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.

Uwaga!

  • Są to zajęcia dla dzieci w wieku 11+.
  • Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
  • Minimalna liczba uczestników: 5. W przypadku małej liczby uczestników grupy warsztatowe mogą być połączone.
  • Kupując warsztat prosimy, zwróćcie uwagę na godzinę jego rozpoczęcia, rozpoczynamy punktualnie!
  • Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, prosimy zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
  • Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
  • Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie sklepu.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów